035 - 204 88 08

Opslagruimte Almere nodig?

Archiefopslag in Almere

Ook voor bedrijven in Almere bieden wij uitkomst. Heeft u zoveel documenten die u niet mag weggooien maar waar u eigenlijk ook geen plek voor heeft? Dan kunt u bij ons terecht voor archiefopslag in Almere. Wij verhuren unieke units die droog, schoon en bovenal beveiligd zijn. Zo bent u verzekerd van veilige opslag van uw belangrijke papieren, u bent u de enige die toegang heeft. Bovendien hanteren wij een efficiënt archiefbeheersysteem, waardoor de locatie van uw archiefdoos of ordner snel te traceren is. Niet alleen bedrijven kunnen gebruik maken van onze archiefopslag in Almere, ook particulieren kunnen hun belangrijke papieren hier veilig bewaren.

Voor archiefopslag belt u vandaag nog!

Van 6.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds heeft u toegang tot uw archiefopslag. Heeft u liever dat u 24 uur per dag uw opslagruimte in Almere kunt bereiken? Ook dat is mogelijk bij ons. Vraag vandaag nog naar onze mogelijkheden, producten en prijzen van ons bedrijf in Almere. Wij staan u graag te woord!

Ook heeft u de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit doet u door te bellen naar het 035 - 204 88 08. U kunt ook uw vraag stellen via het hiernaast weergegeven contactformulier, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Almere.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging