Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Motorstalling in Almere

Voor veel motorbezitters is het lastig om een goede en veilige plek te zoeken waar de motor gestald kan worden in de periode van het jaar waarin deze minder gebruikt wordt. Als u in Almere of in de omgeving van Almere op zoek bent naar motorstalling, hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden u namelijk de beste en bovendien goedkoopste motorstalling! Als specialist op het gebied van opslagruimte in Almere weten wij dat het belangrijk is om uw spullen droog en veilig op te kunnen slaan. Hetzelfde geldt voor motorstalling! Daarom stalt u uw motoren in onze units, die speciaal op motoren zijn ingericht en zijn voorzien van een stopcontact, verwarming en uitstekende unitbeveiliging.

Kies in de wintermaanden voor motorstalling

Van oktober tot en met april kunt u in Almere en in de omgeving van Almere gebruik maken van onze motorstalling. We bieden u hiervoor verschillende mogelijkheden:

  • Budget (met meerdere motoren in één unit)
  • Comfort (voor één motor)
  • Comfort + (eigen unit voor twee motoren)

Wilt u meer weten over motorstalling in Almere? Neem dan contact met ons op door gratis te bellen naar 0800-4445063. Of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in! U hoort dan snel iets van ons.