035 - 204 88 08

Opslagruimte Almere nodig?

Opslagruimte nodig in Huizen?

Gaat u verhuizen en zoekt u tijdelijk opslagruimte voor uw spullen? Of woont u in Huizen of omgeving van Huizen en wilt u graag een opslagunit huren voor goederen die u bijna nooit gebruikt? Neem dan contact op met ons. Wij verhuren miniopslag vanaf €1,40 per week en zijn daarmee de goedkoopste in heel Nederland! Wij verzekeren u dat de ruimtes 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn beveiligd. Zo bent u er zeker van dat uw goederen veilig zijn opgeborgen. Dagelijks kunt u de opslagruimte betreden van 6.00 tot 23.00 uur.

Veel mogelijkheden voor opslagruimte

Er is veel mogelijk op het gebied van opslagruimte in Huizen. Heeft u een droge, donkere ruimte nodig voor de opslag van belangrijke papieren? Of zoekt u een grote garagebox waar u uw caravan in de winter kunt stallen? Voor alle soorten goederen hebben wij geschikte opslagruimte. Bel voor opslagruimte in de regio Huizen naar het 035 - 204 88 08.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Almere.

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging